Valuarvurderinger

Overvejer jeres andelsboligforening at få foretaget en valuarvurdering? Hvad er en valuarvurdering i det hele taget? Lad os tage den del først.

Den kontante handelsværdi som udlejningsejendom på grundlag af en vurdering, der ikke må være ældre end 18 måneder, og som er foretaget af en valuar med indsigt i prisfastsættelsen og markedsudviklingen for udlejningsejendomme.

I lov om andelsboligforeninger paragraf 5 litra B fremgår: Det vil sige det er en vurdering af hvad ejendommen var værd, hvis den var en udlejningsejendom, hvor alle andelshaverne i stedet var lejere, og i øvrigt i henhold til lov om valuarvurderinger, der sætter en række krav og standarder.

Læg i øvrigt mærke til formuleringen i loven – med indsigt i prisfastsættelsen og markedsudviklingen. Det betyder i praksis at man reelt kun kan lave gyldige valuarvurderinger, hvis man samtidig arbejder for en erhvervsejendomsmægler der også arbejder med enten køb eller salg af bolig udlejningsejendomme, og det igen er det stort set kun de største erhervsmæglerbutikker der gør.

Valuarvurdering eller indefrysning

Alle de store erhvervsmæglere er medlem af DE, så det er et ret godt fingerpeg på, om du har fundet en troværdig vurderingsmand.

Vi her hos STAD er heldigvis en af dem. Vi er selvfølgelig medlem af DE, og vi lever op til alle lovens krav, for at kunne lave valuarvurderinger. Og vi servicerer cirka 500 andelsboligforeninger om året, med valuarvurderinger, men også vurderingsnotater, markedslejevurderinger, vi deltager i generalforsamlinger, vi vejleder i betydningen for ejendommens værdi, hvis man for eksempel påtænker at sætte altaner på – og meget, meget mere.

Du er meget velkommen til at kontakte os, for et GRATIS, vejledende estimat på hvad vi umiddelbart mener jeres ejendom kan valuarvurderes til.

Emil Ellekilde
Vurderingschef, Ejendomsmægler MDE, Diplomvaluar, Valuar, HD(F)

21 61 90 43
ee@staderhverv.dk

LinkedIn
Filip Cutic
Vurdering, Ejendomsmægler MDE

32 83 06 10
fc@staderhverv.dk

Mads Heinrich Roepstorff
Adm. Direktør

61 61 01 11
mr@staderhverv.dk

LinkedIn

Kontakt STAD Valuar

Hos os handler det om din virksomheds fremtid og resultater. Kontakt os og lad os være med helt fra starten.

STAD Erhverv
Østerfælled Torv 10, 1. sal
2100 København Ø
+45 32 83 06 10
valuar@staderhverv.dk

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
STAD Erhverv

Få en salgsvurdering af din ejendom

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Stad Erhverv