Kontakt STAD Erhverv

STAD Erhverv er et af Danmarks førende rådgivningscentre inden for erhvervsejendomme inden for udvikling, vurdering, salg og leje.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Stad Erhverv

34 mia

i vurderingssum

463 stks.

vurderede ejendomme

16422 stks.

boliger i alt

1.400.194m2

vurderede kvadratmeter

Valuar

Valuarvurderinger af andelsboligforeninger til at fastslå andelskronen i en given andelsboligforening.

Stad Erhverv Vurderingers primære virke er at udarbejde vurderingsforretninger. Vi udfører en lang række forskellige typer af værdiansættelser, men vores vigtigste hovedgrupper er: Erhvervsvurderinger, Markedslejevurderinger og Valuarvurderinger af andelsboligforeninger.

Endelig assisterer vi også vores butikkens traditionelle erhvervsmæglere i deres hverdag med salg, udlejning og rådgivning, og sidst men ikke mindst vores søsterselskab Stad Projekt.

Erhvervsvurderinger

Erhvervsvurderinger omfatter at sætte en værdi på alle mulige typer af ejendomme (boligudlejningsejendomme, butikker, industri, kontorer, byggegrunde mv.) til brug for årsregnskaber, at fastslå et potentiale, værdien af en byggeret, at fastslå en værdi til brug for en selskabshandel mv.

Valuarvurderinger

Valuarvurderinger af andelsboligforeninger til at fastslå andelskronen i en given andelsboligforening. Valuarvurderinger udføres efter DCF-opgørelse og selvfølgelig helt i overensstemmelse med både DE’s normer og retningslinjer, og Bekendtgørelse om Valuarvurderinger.

Markedslejevurderinger

Markedslejevurderinger til brug for at fastætte et passende og retvisende niveau for, hvad lejen bør være på et erhvervslejemål. Vi beskæftiger os med alle typer af erhvervslejemål herunder bl.a. butikker, kontorer, industri og lager.

Due Diligence

Gennemgang af en ejendom i forbindelse med et køb eller salg. Gennemgangen omhandler både de hårde fakta, ejendommens svagheder og styrker, ejendommen i forhold til det aktuelle marked og ikke mindst de potentialer der er mulige, men ikke er blevet realiseret i dag.

Emil Ellekilde
Vurderingschef, Ejendomsmægler MDE, Diplomvaluar, Valuar, HD(F)

21 61 90 43
ee@staderhverv.dk

LinkedIn

Få en salgsvurdering af din ejendom

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Stad Erhverv