STAD Erhverv søger nu en kompetent, ambitiøs og selvkørende erhvervsmægler

- 1. juli 2021 - Af Redaktionen

STAD Erhverv søger nu en kompetent, ambitiøs og selvkørende erhvervsmægler

Vi vækster!

STAD Erhverv er en erhvervsmæglervirksomhed, der har flere strenge at spille på, og da vi er uafhængig, kan vi altid skabe de bedste muligheder for vores kunder i markedet.

I 2020 handlede og udlejede STAD Erhverv ejendomme og porteføljer for et stort trecifret millionbeløb.

Du bliver en del af et stærkt, tæt, ambitiøst og dagsordensættende team på 20 medarbejdere, der spiller hinanden gode, arbejder tæt sammen og gør en forskel for vores kunder.

Hos STAD Erhverv arbejder vi med alt inden for salg, vurdering, afståelse og udlejning af lejemål i et område, der dækker hele Sjælland - med primært fokus på Københavns-området.

Du vil overtage en eksisterende portefølje af salgs, udlejnings- og afståelses ejendomme samtidig med, at du vil arbejde målrettet med opbygning af egen portefølje. København og i resten af landet.

Du vil arbejde ud fra vores kontor centralt i på Østerbro København, hvor du vil indgå i et stærkt teamwork med vores kollegaer hos STAD Projekt og STAD Consult.

Du vil få et job med stor personlig frihed under ansvar, spændende opgaver, og et højt indtjeningspotentiale, bestående af en garantiløn i indkøringsfasen. Samt omsætningsbestemt bonus.
Kort sagt: Du kan nå stjernerne, hvis du arbejder målrettet og hårdt.

Dine kvalifikationer:

Du behøver ikke nødvendigvis være uddannet ejendomsmægler, men du skal have erfaring med ejendomsmarkedet og gerne erhvervslejeloven.
Du kan tale med alle slags mennesker
Du vægter service og respekt for andres penge højt
Du er selvkørende og kan arbejde struktureret
Du har høje ambitioner og jagter mulighederne
Du har muligvis erfaring fra den finansielle sektor, advokatbranchen eller fra arbejde med salg i detailsektoren eller i forbindelse med fast ejendom.
Du bor i Storkøbenhavn, hvor du har et stærkt geografisk kendskab og et personligt netværk.
Du har eventuelt arbejdet som erhvervsmægler eller hos en detailkæde i en årrække og har betydelig erfaring inden for retail.

STAD Projekt er en professionel og dynamisk virksomhed med en klar position i markedet, hvor vi leverer resultater til vores kunder på et højt niveau og forventer, at du – som vores nye medarbejder - er resultatorienteret , ærlig og kompromisløs, når det gælder det aftryk, som du sætter hos alle du møder.

Vi forventer derudover, at du agerer professionelt og troværdigt samtidig med, at du er frisk, humoristisk og i stand til at arbejde selvstændigt, med respekt for teamet

Vi holder løbende samtaler med egnede kandidater, så send din ansøgning hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Mads Heinrich Roepstorff på telefon 61610111 eller
mail mr@staderhverv.dk

Alle henvendelser behandles fortroligt.

Læs mere på vores hjemmeside www.staderhverv.dk

Få en salgsvurdering af din ejendom

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Stad Erhverv