STAD Erhverv opruster til kundernes fordel

- 2. juni 2020

STAD Erhverv meldte sig ind på den danske erhvervsmæglerscene i august 2019 med et hold af medarbejdere, der ikke alene havde skabt resultater i branchen, men også havde en klar mission om at give tilbage til byen og kunderne gennem professionel rådgivning og et klart fokus på værdioptimering for kunderne. STAD Erhvervs nyeste udvikling af forretningen understreger netop den tilgang.

STAD Erhverv har oprettet STAD Consult med 42-årig Mike Bryde som direktør med det klare formål at tilbyde kunderne ejendomsudvikling og muligheden for at værdioptimere deres ejendomme gennem uudnyttede byggeret eller opdeling inden et eventuelt salg.

Mads Heinrich Roepstorff, direktør hos STAD Erhverv, er klar i mælet, når forklaringen af stiftelsen af STAD Consult skal findes.

- Vi skal gøre hver case så lukrativ for vores kunde som muligt. I nogle tilfælde stiller det krav til os om tilgangen til den enkelte case. Derfor får vi med Mike Bryde en dygtig ejendomsudvikler ind og kan tilbyde vores kunder flere muligheder for dem og deres ejendom. Det kan give en højere værdi for sælger, rummer flere muligheder for ejendommen og taler ind i vores fornemmeste opgave – nemlig at skabe værdi og give tilbage, fortæller Mads Roepstorff og fortsætter:

- Vi kan eksempelvis kigge på eksisterende ejendomme, hvor sælger har værksted og vil sælge ejendommen inden pension. Her har vi allerede en håndfuld succesfulde cases. STAD Consult kigger på opgaven, udvikler på den og skubber så udgiften til salæret, hvis det er en stærk case.

Med sin baggrund i bygge/anlæg og mange år i udviklingsbranchen ser Mike Bryde er der mange muligheder i spil, når STAD Consult kigger på markedet i og omkring København.

- Vi synes, der mangler et større fokus på ejendomsbesiddere, der gerne vil sælge eller værdiforøge deres ejendomme. Der er mange muligheder for at tjene flere penge på handlerne. Vi kommer til at screene ejendommen og kigge på, om der skal indhentes byggetilladelser. Finde muligheder, projektudvikle eller hjælpe, hvis noget er gået i hårknude. Vi besidder de færdigheder og kompetencer, der skal til, fortæller Mike Bryde, der har international erfaring og en fortid som udviklingschef hos b.la. Tetris, Skanska og Keystone Investment Management.

Så står du med en erhvervsejendom, eller går du med overvejelse om at sikre et godt pensionsafkast ved at sælge din ejendom eller ejendomme, så kontakt STAD Erhverv og lad os kigge på, om vi sammen med STAD Consult kan give dig en værdioptimering.

Få en salgsvurdering af din ejendom

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Stad Erhverv