STAD Erhverv opruster med kontor i Næstved

- 11. april 2022 - Af Redaktionen

Det er sjældent, at erhvervsejendomme, udviklingsprojekter eller en stærk lokalforankring når overskifterne uden for København. For STAD Erhverv har det vist sig at dette rette team og den rette lokale forankring i Næstved rent faktisk kan skabe store resultater.

Det har, for erhvervsmæglervirksomheden med kontor på Østerbro i København, helt konkret medvirket til, at STAD Erhverv nu åbner et kontor i Næstved på adressen Vinhusgade 11 B for at øge fokusset på midt, øst og Vestsjælland.

Direktør hos STAD Erhverv Mads Heinrich Roepstorff fortæller her mere om beslutningen om, at øge tilstedeværelsen i lokalområdet og værdien af en stærk mand i Næstved.

- Vi mener, at Næstved er helt central for udvikling i hele området. Det har en strategisk placering og vi har hos STAD Erhverv haft en stigende succes med ejendomsinvestering og brugerejendomme  i området. Dernæst så har udviklingen omkring Femern en positiv effekt opad. Mikkel Kronborg er en lokal mand, der har et utroligt stærkt netværk i området, og derfor er han, som regionschef, den rette til at lede kontoret og en den håndfulde medarbejdere, som vi placerer i Vinhusgade.

Mikkel Kronborg har gennem hele sit virke som erhvervsmægler talt områderne uden for hovedstanden op, og mener der ofte findes en ”københavner-effekt” sted, når man snakker om erhvervsmarkedet på ejendomme.

- Jeg er glad for og stolt over, at STAD Erhverv nu åbner et kontor i Næstved. Det her er en stolt købstad, der er i udvikling og der findes et stort potentiale her og i hele området ned mod Femern. Samtidig har vi gennem det sidste år løst nogle fine sager, og kunderne ved, hvad jeg står for. Jeg er lokal, har et kæmpe netværk og kender hver en krog hernede, fortæller Mikkel Kronborg og fortsætter.

- Vi bliver 4-5 medarbejdere på kontoret, og vi kommer til at række ud til eksisterende kunder, mennesker vi bliver anbefalet og dem, der trænger til et møde med en erhvervsmæglervirksomhed, der kommer til give den gas i deres lokalområde, samt tænker udvikling og optimering med kundens bedste for øje. Det bliver rigtigt godt og vi glæder os til at åbne kontoret, afslutter Mikkel Kronborg.

STAD Erhvervs nye Næstveds-kontor åbnede den 1. april 2022 og har adressen Vinhusgade 11 B.

Få en salgsvurdering af din ejendom

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Stad Erhverv