STAD Erhverv når milepæl

- 10. december 2020

STAD Erhverv når milepæl

Hos STAD Erhverv i København har man som så mange andre i kongeriget haft sine bekymringer over Covid-19s indtog på verdensscenen.

Det blev hurtigt besluttet blandt ledelsen og medarbejderne, at her var en begivenhed, der ikke kunne påvirkes, og derfor blev der sat et endnu tydeligere fokus på det, som man netop kunne påvirke.

STAD Erhverv har netop løftet en rekordstor transaktion, hvor tilbudspligten udløb for to uger siden. Et salg, der understreger STAD Erhvervs styrkede position på markedet, selv om Covid-19 spøger i baggrunden.

Head of transactions hos STAD Erhverv Martin Spangdahl-Fafara fortæller her mere om det seneste store porteføljesalg hos erhvervsmæglervirksomheden.

- Vi har arbejdet målrettet og ambitiøst med denne sag. Det var tydeligt, at ældre ejendomme er i høj kurs i København, og derfor kunne vi handle samlet syv boligudlejningsejendomme for et trecifret millionbeløb, fortæller en tilfreds salgschef og fortsætter:

-Ejendommene var beliggende i brokvarterene i København og det her er endnu en stor transaktion, hvor vi hos STAD Erhverv finder køberen off-market gennem vores eget stærke netværk. Køberen af fem af ejendommene er en relativ nystartet dansk ejendomsfond og de resterende er solgt til private investorer.

Transaktionen blev løst af Martin Spangdahl-Fafara og erhvervsmægler Mikkel Kronborg, der er utrolig stolte over at have løst endnu en opgave for den private investor som ønskede at skille sig af med ejendommene.

Hos STAD Erhverv ser man frem til inden længe at kunne løfte sløret for endnu et par store transaktioner til værdi af et trecifret millionbeløb.

Få en salgsvurdering af din ejendom

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Stad Erhverv