STAD Erhverv forfremmer Mikkel Kronborg

- 10. februar 2022 - Af Redaktionen

Den sydsjællandske dialekt afslører regionen, Mikkel Kronborg er fra. Men den afslører samtidig området, hvorfra den 42-årige erhvervsmægler nu kan skrive sin nye titel på CV’et. 

Mikkel Kronborg er STAD Erhvervs nye regionschef med fokus på det syd-, øst- og vestsjællandske ejendomsmarked. En beslutning, der for direktør hos STAD Erhverv, Mads Heinrich Roepstorff, har været ganske lige til. 

- Mikkel har mere end 20 års erfaring og netværk på Sydsjælland, og derudover er han flittig, ordholdende og har et skarpt blik for afkast og udvikling på ejendomme, porteføljer og byggeretter. Hos STAD Erhverv har vi fokus på de områder, der er omkring og i Næstved, som ofte kan blive lidt forsømt, fordi der er så stort fokus på Købehavnsområdet, fortæller Mads Heinrich Roepstorff om bevæggrunden for forfremmelsen af Mikkel Kronborg. 

For Mikkel Kronborg er forfremmelsen både en anerkendelse af den indsats, den barnefødte sydsjællænder har leveret hos Mads Heinrich Roepstorff og STAD Erhverv de seneste små fem år, og et strategisk valg om en stærkere tilstedeværelse i netop den region, hvor Mikkel Kronborg har et enestående netværk. 

- Jeg er glad for forfremmelsen, og så er jeg glad for at arbejde i en virksomhed, der har et stort fokus på Syd-, Øst- og Vestsjælland. Det er mit indtryk, at de investorer, købere og sælgere, der navigerer hernede, ofte oplever, at der er for stort et fokus på København alene fra andre aktører på erhvervsmæglermarkedet. Hernede er folk bekendte med, at jeg selv er herfra, og så har jeg mulighederne for øje. Så det er spændende, og der er et utrolig stort potentiale her, fortæller Mikkel Kronborg med begejstring i stemmen. 

Fokusset for STAD Erhvervs nye regionschef er at sikre en vækst i områderne, hvor STAD Erhverv sælger, udvikler og bidrager til lokalområderne. 

- Jeg har en fortid som byggerådgiver, og et skudsmål, jeg ofte får med fra kunderne, er, at jeg kan se potentiale, udvikling og perspektiv på en ejendom, et projekt eller en gold jord. Det glæder mig, at jeg i dette erhverv kan benytte kompetencer, jeg har erhvervet mig gennem livet. Det faktum, at det kommer kunderne til gode, glæder mig meget, afslutter Mikkel Kronborg. 

STAD Erhverv beskæftiger 15 medarbejdere og arbejder over hele Danmark til glæde og gavn for kunder, ejendomsinvestorer og udviklere.

Samtidig har STAD Erhverv sammen med STAD Projekt sat STAD Prisen i søen, der uddeles en gang om året på Estate Medias Ejendomsdagene. 

Få en salgsvurdering af din ejendom

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Stad Erhverv