STAD Erhverv ansætter erfaren profil fra finansverdenen som ny erhvervsmægler

- 25. august 2021 - Af Redaktionen

STAD Erhverv tager hul på efteråret med en ansættelse af en erfaren og dygtig profil fra finansverdenen som ny erhvervsmægler, der allerede er tiltrådt teamet på Østerfælled Torv. 

Mads Heinrich Roepstorff, administrerende direktør hos STAD Erhverv, er glad for at kunne byde 45-årige Karsten Gildberg velkommen i STAD-familien. 

-Karsten har en enestående indsigt i de økonomiske forhold i en bolighandel. Samtidig vil Karsten qua sin baggrund i den finansielle sektor kunne hjælpe både køber og sælger med at kunne se nogle muligheder, der ikke var tydelige, hvis han alene havde erhvervsmæglerbaggrund, fortæller Mads Heinrich Roepstorff. 

For nyeste mand på kontoret på Østerfælled Torv er jobbet hos STAD Erhverv den helt rigtige mulighed på det helt rigtige tidspunkt. 

-Jeg har drømt om denne funktion, og min indtræden på ejendomsmarkedet er gået lige, som jeg havde håbet på. Dialogen og rådgivningen af kunderne er lige mig, og jeg føler også, at mine kompetencer fra både finansverdenen og den private sektor kommer i spil i denne funktion. Jeg glæder mig til det videre samarbejde med Mads og resten af holdet herinde, og jeg er glad for at være i gang, afslutter Karsten Gildberg. 

Står du og har brug for et par friske øjne på dine ejendomme, kan du hive fat i Karsten på telefon: 31141733

Få en salgsvurdering af din ejendom

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Stad Erhverv