Rene Brandt vinder STAD Legatet 2022

- 9. september 2022 - Af Redaktion

Torsdag aften fandt STAD Legatet sin tredje vinder siden sin stiftelse i 2019, og foran et festklædt publikum af who is who inden for den skandinaviske ejendomsbranche kunne Rene Brandt fra Ikano Bolig få overrakt symbolet på STAD Legatet 2022 og den medfølgende check på 10.000 kr.

I indstillingen til STAD Legatet, og som en af de tre udvalgte finaledeltagere ud af de 175 nominerede, lød det om Rene Brandt og Ikano Bolig:

- For gennem sit arbejde at have blik for at engagere og interagere med beboerne i de lokalområder, hvor Ikano bygger og har hjemme. For altid at have et blik for forpligtende fællesskaber, der bidrager til nærvær gennem fælleslokaler og arrangementer, der skaber relation mellem menneskerne, der bor i samme område. En inspiration ud i det håndværk det er at skabe mere end blot boliger i et givent område.

Direktør Rene Brandt fortalte i forbindelse med nomineringen om Ikano Boligs filosofi:

- Ikano Bolig har et stort blik for at skabe bedre boligområder og for at interagere med beboerne på en måde, der skaber værdi for både Ikano, beboerne og området. Vi vil ikke kun bygge form, men også skabe liv. Derfor er vi til stede i områderne, og derfor arbejder vi meget med at skabe relationer mellem beboerne i vores område. I beboerhuset Nærvær afholder vi blandt andet kurser, fællesspisning og andre sociale aktiviteter. Her bliver beboerne inddraget og kan påvirke aktiviteterne og livet i rammerne. Det, synes jeg, giver mening for det, vi ønsker at skabe sammen i boligområde.

Mads Roepstorff, direktør hos STAD Erhverv, fortæller her om baggrunden for, at juryen valgte Rene Brandt og Ikano Bolig som vinder af STAD Legatet 2022:

- Hele kongstanken bag STAD Legatet er, at vi ønsker at hylde de mennesker, virksomheder eller organisationer, der giver tilbage til byen. Ikano Bolig og Rene Brandt tager et aktivt ansvar i det område, de bygger boliger i. Her forstærker man relationerne beboerne imellem, og samtidig bygger man et fundament til fremtiden. Det er både en værdi og et princip, der er værd at hylde og anerkende. Det giver både tilbage til beboerne og området. Det er den rette vinder at STAD Legatet 2022, afslutter Mads Roepstorff.

 

Der skal lyde et stort tillykke til Rene Brandt og Ikano Bolig med STAD Legatet 2022.

Få en salgsvurdering af din ejendom

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Stad Erhverv