Netværket er min styrke

- 16. oktober 2020

De fleste mennesker, der er involveret på boligmarkedet i Roskilde og omegn, kender 41-årige Mikkel Kronborg, der arbejder som Erhvervsmægler hos STAD Erhverv.

Gennem sin opvækst har den barnefødte Næstved-mand opbygget et solidt kendskab og et stærkt netværk i de områder, hvor han entrerer.

Netop netværk er også nøgleordet for Mikkel Kronborg.

-Jeg tror på netværket som den afgørende faktor i den succes, som STAD Erhverv har på Midt og Sydsjælland. Den relationsskabelse og vedligeholdelse af netværket, gavner alle parter, når man arbejder med investeringsejendomme, byggeretter, salg –og udlejning og erhvervsgrunde, fortæller manden bag en altid helhjertet indsats for kunden.

En anden fordel, som Mikkel Kronborg har med sig på arbejde hver eneste dag, og som også fremhæves af tilfredse kunder, er hans unikke indblik i de muligheder, som en ejendom eller grund rummer. Baggrunden for dette talent er en fortid i byggebranchen, og dét er færdighed, der kommer kunderne til gavn.

-Jeg har qua min baggrund muligheden for seriøst og kompetent at bidrage med en indsigt, der gør det nemmere for kunderne at træffe nogle valg og forstå mulighederne. Det oplever jeg som en værdsat egenskab, der tilfører værdi i samarbejdet, understreger Mikkel Kronborg.

Når man som Mikkel sætter en ære i sit arbejde og arbejder ud fra værdier som troværdighed og flid, så er gevinsten ved at hjælpe en kunde også netop det, at man kan gøre en forskel.

-Jeg synes, at det er værdiskabende at kunne gøre en forskel. Den anden dag mødte jeg en, der ledte efter et lejemål til sin kæde af butikker. Takket være mit netværk kunne jeg sætte ham sammen med to andre, der sammen kunne skabe det lejemål, der hvor han ønskede det. Det er eksekvering på stedet. Jeg tror på, at min opgave er at facilitere kontakt, synliggøre mulighed og skabe resultater, fortæller Mikkel Kronborg med det indblik, der tydeliggør bevidstheden om den moderne mæglers opgave.

Netop det at møde folk, hvor de er, understreger, ifølge direktør hos STAD Erhverv Mads Roepstorff, den åbenlyse kvalitet, som Mikkel Kronborg besidder.

-Mikkel er en fighter. Han kan tale med alle, og så er han god til at se muligheder. I vores branche er det rette netværk også nøglen til at kunne skabe resultater hver dag. Mikkel er dygtig til den del, og det understreges af formandsposten hos et kendt netværk i Roskilde. Jeg får meget positiv feedback på Mikkels indsats, og det arbejder han hårdt og målrettet for at opnå, fortæller Mads Roepstorff.

Har du en erhvervsejendom, grund eller projekt, så kan du kontakte Mikkel Kronborg på telefon 31682100

 

Få en salgsvurdering af din ejendom

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Stad Erhverv