Lykken findes i det at gøre noget for andre

- 9. september 2020

42-årige Rasmus Storgaard er et menneske, der næres gennem glæden ved at give og gøre en forskel for sine medmennesker. 

Det er også gennem disse værdier, at Rasmus Storgaard er nomineret til STAD Legatet: For sin evne til at give tilbage til byen og andre mennesker gennem sin virksomhed Sifora. 

I 2010 etablerede Rasmus Storgaard BYR Gruppen og rådgav danske velhavere om investeringer i større ejendomsprojekter. Fokusset var at optimere økonomien i projekterne, og med Rasmus Storgaards egne ord handlede det om økonomi, økonomi og økonomi. BYR Gruppen og kompetencerne heri blev en stor succes og gav afsæt for et nyt ønske og ambition hos stifteren. 

-Det er altid sjovt at tjene penge og gøre en god handel, men lykken findes i det at gøre noget for andre, understreger Rasmus Storgaard, der har sat sig på Danmarkskortet som et filantropisk menneske, der bakker sine ord op med handling. 

I 2012 bød Rasmus Storgaard på et mere end 100 år gammelt vandværk der, hvor Nordvest, Vanløse og Frederiksberg mødes. Vandværket røg til anden side, men i 2016 henvendte køberen sig til Rasmus Storgaard igen, og her fire år senere danner vandværket ramme om et helt unikt fællesskab. 

-Det her giver mig muligheden for at arbejde sammen med nogle andre mennesker, og det giver tilbage på flere parametre. Her kan jeg sammen med andre gøre noget for andre mennesker, fortæller Rasmus Storgaard, der på fornemmeste vis tydeliggør, hvad man kan bruge sin succes til i 2020.

Om indstillingen til STAD Legatet er Rasmus Storgaard også tydelig i betydningen af, at andre synes, det han gør, tæller. 

-Det er fedt, og jeg bliver stolt. Det her er mit eget lille happy-projekt, så det gør mig glad, at folk lægger mærke til det og synes, at det gør en forskel, afslutter han.

 

Vinderen af STAD legatet offentliggøres på Estate Medias Ejendomsdage torsdag den 10. og 11. september. 

Læs mere om Sifora på: www.sifora.dk 

#vandværket

 

Læs mere om STAD Legatet på: www.stadprojekt.dk/stad-legat-nyhed

Nominer en kandidat til Stad Legatet! www.staderhverv.dk/legat/

Få en salgsvurdering af din ejendom

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Stad Erhverv