Lars Bloch modtager her STAD Legatet 2021 af Alice Lotinga, direktør hos STAD Projekt, og Mikkel Kronborg regionschef hos STAD Erhverv

Lars Bloch vandt STAD Legatet på Ejendomsdagene 2021

- 12. september 2021 - Af Redaktionen

Estate Media’s Ejendomsdagene løb af stablen forrige uge på Marienlyst Strandhotel, og her var der samlet høj og lav fra den danske ejendomsbranche til dage med stort fagligt indhold, netværk og uddeling af priser til de profiler, der har skabt ekko i markedet. 

Ejendomsdagene var også begivenheden, hvor STAD Legatet skulle uddeles for andet år i træk, og blandt mere end 200 nominerede var feltet kogt ned til tre finalister. 

Vinderen blev Lars Bloch, direktør hos Høje Taastrup C, og om hvem der stod i indstillingen: 

- 58-årige Lars Bloch er med sin position som direktør hos Arealudviklingsselskabet Høje Taastrup C manden med ansvaret for udviklingen af et område på størrelse med 40 fodboldbaner og dette både til erhverv og nye boliger. Lars Bloch går til opgaven med at skabe en ny og attraktiv bydel med stort engagement og et blik for diversitet i højsæde. Gennem stor faglighed og en beslutsomhed sikrer Lars Bloch, at projektet lever op til visionen for byen gennem blikket for detaljen. Samtidig er Lars Bloch gennem sin baggrund anderledes tænkende, hvilket giver utraditionelle løsninger med blik for ambitionen fra start til slut.  

Hos vinderen af STAD Legatet 2021 blev prisen en glædelig overraskelse og en anerkendelse af det arbejde, der gennem Høje Taastrup C tydeliggøres for omverdenen. 

- Jeg blev både glad og stolt over at modtage STAD Legatet 2021. Allerede da det blev kendt, at jeg var blandt de sidste tre, modtog jeg flere reaktioner fra branchen. Både fra mennesker, jeg kender, og fra fremmede. STAD Legatet kommer langt ud, og når man er kommet på Ejendomsdagene gennem en årrække, er det også en ny oplevelse pludselig at vinde en pris dér. Det var en glædelig overraskelse, og jeg er glad for at vinde i så stærkt et felt, fortæller Lars Bloch. 

STAD Legatet uddeles igen næste år på Ejendomsdagene, og du kan allerede nu indstille egnede kandidater på: www.staderhverv.dk/legat/

Få en salgsvurdering af din ejendom

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Stad Erhverv