Kender du et menneske, der giver tilbage til byen?

- 19. juni 2020

STAD Erhverv og STAD Projekt gik i luften i august 2019 og har på kort tid understreget sine positioner som kompetente og ambitiøse virksomheder, der vil gøre en forskel på den danske erhvervs- og projektmæglerscene.

Det er stiftelsen af det nye legat STAD Legatet et konkret eksempel på. Om tankerne, der førte til designet af prisen og muligheden for at nominere en egnet kandidat, fortæller Mads Roepstorff, direktør hos STAD Erhverv:

- Vi har en ambition i alt, hvad vi gør, der handler om at give tilbage til byen. Det er en ambition, vi deler med mange andre aktører i vores dagligdag. Det kan være arkitekter, entreprenører og ejendomsudviklere. Det kan være frivillige, der udvikler en idé, eller en fællesskabstanke, der er prikken over i’et i et område. Mulighederne er mange, og vi er derfor åbne over for nomineringer over en bred kam. Det fundamentale er, at vi selv ønsker at give tilbage til byen igennem et menneske, der netop gør det samme.

Vinderen af STAD legatet 2020, der hvert år fremadrettet vil blive uddelt på Estate Mediers Ejendomsdage og nomineringer, vil udover æren og 10.000 kr. modtage det synlige bevis på hæderen ved STAD Legatets 2020-skulptur.

I udviklingen af den fysiske pris spiller Lars Bernt, CEO hos Estate Medier, en vigtig rolle.

- STAD Erhverv og STAD Projekt er begge vigtige partnere på Ejendomsdagene og venner af huset. Derfor var jeg bekendt med ønsket om at gøre en forskel og give tilbage til byen. Så vi havde en god dialog om konceptet, og vi fik prisen designet, således at den resonerer i spændingsfeltet mellem byggeri, arkitektur og et markant udtryk. Det fandt vi hos den danske designer Tommy Rasmussen i Hellerup, afslutter Lars Bernt.

Nominer en kandidat til STAD legatet!

STAD legatet handler om at give til bage til byen, derfor kigges der på kandidater der opfylder dette på en eller anden måde.

Kandidatens professionelle virke er ikke vigtigt, det kan være alt fra en entreprenør til en arkitekt, så længe der er en original tanke bag, der tilgodeser byen enten ved nytænkning eller respekt for det etablerede.

Nominer din kandidat her.

Vinderen af STAD legatet offentliggøres på Estate Medias Ejendomsdage i 2020.

Mange tak for din stemme.
Vi har modtaget den og behandler den hurtigst muligt.

Mvh.
STAD Erhverv

Få en salgsvurdering af din ejendom

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Stad Erhverv