Katrine Enø, Mads Roepstorff og Alice Lotinga glæder sig til at uddele STAD Legatet 2022

Indstillinger til STAD Legatet 2022

- 4. august 2022 - Af Redaktion

De sidste to år har STAD uddelt STAD Legatet i samarbejde med Estate Media på branchens største begivenhed i Danmark - Ejendomsdagene. Årligt bliver der indstillet cirka 200 kandidater, der alle lever op til kongstanken omkring STAD Legatet: Nemlig at man i sit virke giver tilbage til byen.

Direktør hos STAD Erhverv Mads Roepstorff fortæller her mere om STAD Legatet.

- Vi har hos STAD en ambition i alt, hvad vi gør, der handler om at give tilbage til byen. Det er en ambition, vi deler med mange andre aktører i vores dagligdag. Det kan være arkitekter, entreprenører og ejendomsudviklere. Det kan være frivillige, der udvikler en idé, eller en fællesskabstanke, der er prikken over i’et i et område. Mulighederne er mange. Det fundamentale er, at vi selv ønsker at give tilbage til byen igennem et menneske, der netop gør det samme. Derfor ser vi nu frem til den sidste omgang af indstillinger, så vi kan finde den helt rigtige vinder i 2022, understreger direktøren.

Hvis du har arbejdet sammen med en, der giver tilbage til byen gennem sit virke, eller du for nuværende arbejder sammen med en sådan kandidat, så kan du sende indstillingen med begrundelse på https://staderhverv.dk/legat/.

 

Indstillingerne er anonyme og det er kun de tre kandidater, der er i slutfeltet, der får besked om indstillingen.

Med STAD Legatet  uddeles en check til vinderen på 10.000 kroner.

Legatet bliver uddelt på Ejendomsdagene 2022 d. 8.-9. september .

 

Få en salgsvurdering af din ejendom

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Stad Erhverv