Hos STAD Erhverv er du i kompetente hænder

- 30. november 2021 - Af Redaktionen

Hos STAD Erhverv er det et kompetent hold af sagsbehandlere, der hver eneste dag sørger for, at der er hånd i hanke med erhvervslejemål, ejendomsporteføljer og erhvervsejendomme til salg. Her arbejdes der med struktur, ordentlighed og kvalitet, så kunderne bliver mødt af høj faglighed og styr på tingene.

Aino Petersen, Tanja Beierholm og Ellen Rye Petersen har til sammen mere end 75 års erfaring i ejendomsbranchen og sidder i den vigtige backoffice-funktion i STAD Erhvervs lokaler på Østerfælled Torv.

Her bliver det udtryk, som STAD Erhverv arbejder med og ud fra, varetaget, og for direktør hos STAD Erhverv, Mads Heinrich Roepstorff, er det en stor tryghed for virksomhedens erhvervsmæglere, at der er en stærk, faglig og effektiv backend-funktion.

- Jeg oplever, at vi hos STAD Erhverv har nogle utrolig fagligt kompetente medarbejdere siddende, og det understøttes også af feedbacken fra vores kunder. De arbejder med  struktur, omhyggelighed og en processtyring i deres virke. Samtidig er hver enkelte utrolig serviceminded over for køberne og de parter, de gennem arbejdet har dialog med. Det er også vigtigt, at vores erhvervsmæglere trygt kan overdrage kunderne til Aino, Tanja og Ellen. De er på mange måder den lim, der holder det hele sammen i en udlejning, et erhvervssalg eller rådgivning, understreger Mads Heinrich Roepstorff.

STAD Erhverv beskæftiger 17 medarbejdere og solgte ejendomme i 2020 for et stort trecifret millionbeløb.

Få en salgsvurdering af din ejendom

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Stad Erhverv