Et vigtigt parameter for os er den sammenhængskraft, vi indgår i

- 9. september 2020

43-årige Brian Gade, CEO hos Container Living, er nomineret til STAD Legatet for sin evne til at tænke nye former for boliger ind i eksisterende kontekster.  

Vejlenseren Brian Gade skrev under på sin første bolig som 17-årig og har siden bygget boliger i årtier. Boligerne, som Brian Gade har været med til at tegne, bygge og opføre, har typisk været på det klassiske boligudlejningsmarked. 

Container Living er Brian Gades bidrag til at forskønne, benytte og udbygge byer.

Container Living kan stå i betagende kontrast til det eksisterende eller indgå i den æstetiske og symbiotiske forening til det hårde, industrielle og kantede miljø omkring sig. 

Brian Gade fortæller her mere om Container Livings ambition:

-Vi kan med Container Living byde ind med smukt samspil, opposition eller forening med områderne, vi udvælger meget selektivt. Det sker ofte, at vi takker nej til en mulighed, da denne ikke opfylder de kriterier, vi ønsker og arbejder ud fra med Container Living. Vi er tilstede i en håndfuld danske byer og har flere projekter på tegnebrættet. Et vigtigt parameter for os er den sammenhængskraft, vi indgår i, fortæller Brian Gade. 

Container Living blev stiftet i 2015, og det glæder Brian Gade, at virksomheden med sine få år på bagen allerede nu er genstand for den positive opmærksomhed og indstillingen til STAD Legatet. 

-Det blev jeg sindssygt glad for og stolt over. Vi investerer aktivt i det med at give tilbage til byen. Hos Container Living har vi eksempelvis ansat en trivselskoordinator, der har den fornemme opgave allerede når et projekt underskrives, at analysere og arbejde med den målgruppe, der skal bo i den pågældende ejendom. Samtidig skal vores projektmuligheder tænkes ind byens eksisterende område og i det, der skal forme fremtiden. Det gør vi, fordi vores projekter skal give tilbage til byen, afslutter Brian Gade. 

Vinderen af STAD legatet offentliggøres på Estate Medias Ejendomsdage torsdag den 10. og 11. september. 

Læs mere om Container Living på: www.containerliving.dk

Læs mere om STAD Legatet på: www.stadprojekt.dk/stad-legat-nyhed

Nominer en kandidat til STAD legatet!: www.staderhverv.dk/legat/

Få en salgsvurdering af din ejendom

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Stad Erhverv