"Du kan pludselig gå på vandet"

- 2. september 2021 - Af Redaktionen

STAD Legatet uddeles for anden gang på Estate Media’s Ejendomsdagene, og blandt de mere end 200 indstillede kompetente kandidater er feltet nu snævret ned til tre, som vi hos STAD mener er berettiget til finalefeltet.  

 Ole Schrøder har gennem virksomheden TREDJE NATUR sammen med kompagnonen Flemming Rafn brugt nysgerrighed og lysten til at forandre og forbedre elementer omkring os, så disse passer til den nye virkelighed. 

 Om indstillingen af Ole Schrøder lyder det blandt andet:  

-Ole Schrøder og TREDJE NATUR har med udviklingen af klimaflisen taget kampen op mod traditionerne og bærer viljen til at forandre byelementer, så de tjener omgivelserne på den bedste måde. Klimaflisen vil bidrage til en større forståelse af klimaelementet i vores hverdag. Hele grundtanken om at vores fliser kan bidrage til en bedre klimaløsning er også en videreudvikling af klassiske danske anlægstraditioner. 

For Ole Schrøder og TREDJE NATUR er klimaflisen også et arkitektonisk element, og netop ved at klimaflisen kan tilbageholde regnvandet, indtil det kan optages af kloakken, kan man bogstaveligt talt ”gå” på vandet.  

- Klimaflisen har netop overstået sit toårige teststræk på Nørrebro, og vi er nu klar til at gå på markedet med den. Det er ærefuldt at blive nomineret til STAD Legatet og anerkendt for dette arbejde. Jeg ser det som en positiv udvikling og en anerkendelse af vores lidt ”klods Hans”-arbejde, hvor vi prøver at udforske mulighederne, når vi møder dem. 

 STAD Legatet overrækkes til vinderen på Estate Media’s Ejendomsdagene, der løber af stablen i denne uge på Marienlyst Strandhotel. 

Få en salgsvurdering af din ejendom

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Stad Erhverv