- 31. august 2021 - Af Redaktionen

STAD Legatet uddeles for 2. gang på Estate Media’s Ejendomsdagene, og blandt de mere end 200 indstillede kompetente kandidater, er feltet nu snævret ned til tre, som vi hos STAD mener er berettiget til finalefeltet. 

58-årige Lars Bloch er med sin position som direktør hos Arealudviklingsselskabet Høje Taastrup C manden med ansvaret for udviklingen af et område på størrelse med 40 fodboldbaner og dette både til erhverv og nye boliger. 

Om indstillingen af Lars Bloch lyder det: 

- Lars Bloch går til opgaven med at skabe en ny og attraktiv bydel med stor engagement og et blik for diversitet i højsæde. Gennem stor faglighed og en beslutsomhed sikrer Lars Bloch, at projektet lever op til visionen for byen gennem blikket for detaljen, og samtidig er Lars Bloch gennem sin baggrund anderledes tænkende. Hvilket giver noget utraditionelle løsninger med blik for ambitionen fra start til slut. 

Direkte adspurgt om betydningen af nomineringen og det at være blandt de tre i finalefeltet er Lars Bloch både stolt og begejstret over det faktum. 

 -Det er et skulderklap at være blandt de tre sidste til STAD Legatet. Det betyder noget for en ildsjæl som mig. Det har altid været vigtigt for mig, at jeg kan se mig selv i projektet. Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, vil jeg dele prisen med mine medarbejdere. For det er jo sådan, at ingen skaber ting alene, og netop samarbejdet og dygtige medarbejdere er nøglen til at kunne skabe og forløse ting – sammen. 

STAD Legatet overrækkes til vinderen på Estate Media’s Ejendomsdagene, der løber af stablen i denne uge på Marienlyst Strandhotel. 

Få en salgsvurdering af din ejendom

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Stad Erhverv