Rene Brandt vinder STAD Legatet 2022

- 9. september 2022 - Af Redaktion

Torsdag aften fandt STAD Legatet sin tredje vinder siden sin stiftelse i 2019, og foran et festklædt publikum af who is who inden for den skandinaviske ejendomsbranche kunne Rene Brandt fra Ikano Bolig få overrakt symbolet på STAD Legatet 2022 og den medfølgende check på 10.000 kr.

Læs mere

STAD Legatet har fundet sine tre finalenominerede for 2022

- 7. september 2022 - Af Redaktion

STAD Legatet uddeles på torsdag d. 8. september for tredje gang siden sin stiftelse i 2019. Ambitionen, for STAD Legatet, der er stiftet i fællesskab af STAD Erhverv, STAD Projekt og Estate Media, er at hylde virksomheder, organisationer og mennesker, der har én ting for øje – nemlig at give tilbage til byen.

I år har der været mere end 175 indstillede kandidater, og juryen har nu snævret feltet ind til et finalefelt på tre kandidater.

Dem kan du læse mere om herunder:

Læs mere

Katrine Enø, Mads Roepstorff og Alice Lotinga glæder sig til at uddele STAD Legatet 2022

Indstillinger til STAD Legatet 2022

- 4. august 2022 - Af Redaktion

De sidste to år har STAD uddelt STAD Legatet i samarbejde med Estate Media på branchens største begivenhed i Danmark - Ejendomsdagene. Årligt bliver der indstillet cirka 200 kandidater, der alle lever op til kongstanken omkring STAD Legatet: Nemlig at man i sit virke giver tilbage til byen.

Nu åbnes indstillingen for nomineringerne til 2022

Læs mere

STAD Erhverv opruster med kontor i Næstved

- 11. april 2022 - Af Redaktionen

Det er sjældent, at erhvervsejendomme, udviklingsprojekter eller en stærk lokalforankring når overskifterne uden for København. For STAD Erhverv har det vist sig at dette rette team og den rette lokale forankring i Næstved rent faktisk kan skabe store resultater.

Det har, for erhvervsmæglervirksomheden med kontor på Østerbro i København, helt konkret medvirket til, at STAD Erhverv nu åbner et kontor i Næstved på adressen Vinhusgade 11 B for at øge fokusset på midt, øst og Vestsjælland.

Læs mere

STAD Erhverv forfremmer Mikkel Kronborg

- 10. februar 2022 - Af Redaktionen

Den sydsjællandske dialekt afslører regionen, Mikkel Kronborg er fra. Men den afslører samtidig området, hvorfra den 42-årige erhvervsmægler nu kan skrive sin nye titel på CV’et. 

Mikkel Kronborg er STAD Erhvervs nye regionschef med fokus på det syd-, øst- og vestsjællandske ejendomsmarked.

Læs mere

Hos STAD Erhverv er du i kompetente hænder

- 30. november 2021 - Af Redaktionen

Hos STAD Erhverv er det et kompetent hold af sagsbehandlere, der hver eneste dag sørger for, at der er hånd i hanke med erhvervslejemål, ejendomsporteføljer og erhvervsejendomme til salg. Her arbejdes der med struktur, ordentlighed og kvalitet, så kunderne bliver mødt af høj faglighed og styr på tingene.

Læs mere

Lars Bloch modtager her STAD Legatet 2021 af Alice Lotinga, direktør hos STAD Projekt, og Mikkel Kronborg regionschef hos STAD Erhverv

Lars Bloch vandt STAD Legatet på Ejendomsdagene 2021

- 12. september 2021 - Af Redaktionen

Estate Media’s Ejendomsdagene løb af stablen forrige uge på Marienlyst Strandhotel, og her var der samlet høj og lav fra den danske ejendomsbranche til dage med stort fagligt indhold, netværk og uddeling af priser til de profiler, der har skabt ekko i markedet. 
 
Ejendomsdagene var også begivenheden, hvor STAD Legatet skulle uddeles for andet år i træk, og blandt mere end 200 nominerede var feltet kogt ned til tre finalister.

Læs mere

"Du kan pludselig gå på vandet"

- 2. september 2021 - Af Redaktionen

STAD Legatet uddeles for anden gang på Estate Media’s Ejendomsdagene, og blandt de mere end 200 indstillede kompetente kandidater er feltet nu snævret ned til tre, som vi hos STAD mener er berettiget til finalefeltet.  
  
Ole Schrøder har gennem virksomheden TREDJE NATUR sammen med kompagnonen Flemming Rafn brugt nysgerrighed og lysten til at forandre og forbedre elementer omkring os, så disse passer til den nye virkelighed.

Læs mere

- 31. august 2021 - Af Redaktionen

STAD Legatet uddeles for 2. gang på Estate Media’s Ejendomsdagene, og blandt de mere end 200 indstillede kompetente kandidater, er feltet nu snævret ned til tre, som vi hos STAD mener er berettiget til finalefeltet. 
 
58-årige Lars Bloch er med sin position som direktør hos Arealudviklingsselskabet Høje Taastrup C manden med ansvaret for udviklingen af et område på størrelse med 40 fodboldbaner og dette både til erhverv og nye boliger.

Læs mere

”Nomineringen tydeliggør nogle initiativer, der har en helhjertet indsats bag sig

- 31. august 2021 - Af Redaktionen

STAD Legatet uddeles for anden gang på Estate Media’s Ejendomsdagene, og blandt de mere end 200 indstillede kompetente kandidater er feltet nu snævret ned til tre, som vi hos STAD mener er berettiget til finalefeltet. 

53-årig Joakim Zacho Weylandt fra Byens Design har gjort sig bemærket med både kærlighed til det rette udtryk og en insisteren på at gøre tingene bedre, end de for nuværende er

Læs mere

STAD Erhverv ansætter erfaren profil fra finansverdenen som ny erhvervsmægler

- 25. august 2021 - Af Redaktionen

STAD Erhverv tager hul på efteråret med en ansættelse af en erfaren og dygtig profil fra finansverdenen som ny erhvervsmægler, der allerede er tiltrådt teamet på Østerfælled Torv.

Læs mere

STAD Erhverv søger nu en kompetent, ambitiøs og selvkørende erhvervsmægler

- 1. juli 2021 - Af Redaktionen

STAD Erhverv søger nu en kompetent, ambitiøs og selvkørende erhvervsmægler

Vil du med på holdet og har du ambitioner som erhvervsmægler?

Så er du måske vores nye medarbejder hos STAD Erhverv

Læs mere

STAD er klar til boligdagene

- 17. juni 2021 - Af Redaktionen

På tirsdag løber Estate Medias Boligdagene af stablen i Kolding på Hotel Comwell og de smukke opgivelser omkring Skovbrynet. 

STAD Projekt og STAD Erhverv møder op til disse spændende dage med foredrag, oplæg og netværk med direktør hos STAD Erhverv, Mads Heinrich Roepstorff, direktør hos STAD Projekt, Alice Lotinga, og projektchef Katrine Enø.

Læs mere

STAD Erhverv når milepæl

- 10. december 2020

Hos STAD Erhverv i København har man som så mange andre i kongeriget haft sine bekymringer over Covid-19s indtog på verdensscenen.

Læs mere

Netværket er min styrke

- 16. oktober 2020

De fleste mennesker, der er involveret på boligmarkedet i Roskilde og omegn, kender 41-årige Mikkel Kronborg, der arbejder som Erhvervsmægler hos STAD Erhverv.

Læs mere

STAD Legatet uddelt for første gang på Ejendomsdagene 2020

- 14. september 2020

Torsdag d. 10. september blev STAD Legatet uddelt for første gang, og det skete på den vigtigste netværksbegivenhed på dansk jord - nemlig Estate Medias Ejendomsdagene.

Læs mere

Et vigtigt parameter for os er den sammenhængskraft, vi indgår i

- 9. september 2020

43-årige Brian Gade, CEO hos Container Living, er nomineret til STAD Legatet for sin evne til at tænke nye former for boliger ind i eksisterende kontekster.

Vejlenseren Brian Gade skrev under på sin første bolig som 17-årig og har siden bygget boliger i årtier. Boligerne, som Brian Gade har været med til at tegne, bygge og opføre, har typisk været på det klassiske boligudlejningsmarked.

Læs mere

Lykken findes i det at gøre noget for andre

- 9. september 2020

42-årige Rasmus Storgaard er et menneske, der næres gennem glæden ved at give og gøre en forskel for sine medmennesker.

Det er også gennem disse værdier, at Rasmus Storgaard er nomineret til STAD Legatet: For sin evne til at give tilbage til byen og andre mennesker gennem sin virksomhed Sifora.

Læs mere

Jeg ser nomineringen som en eksponent for den vej, vi som samfund har behov for at gå

- 9. september 2020

44-årige Christian Wittrup er som Head of Commercial hos Lendager Group nomineret til STAD Legatet for sin iver og ambition om at gøre bæredygtighed til et økonomisk element i byggeriet.

Christian Wittrup har med sin baggrund og uddannelse som civilingeniør inden for byggeri og miljø og sin HD i organisation og ledelse et udgangspunkt, der giver det perfekte krydsfelt mellem ambitionen om bæredygtighed og forståelsen for det økonomiske aspekt..

Læs mere

Travlhed hos Stad Erhverv giver optimisme

- 29. juli 2020

Til trods for coronaens eftervirkning på det danske samfund, så er der hos Stad Erhverv og i kontorfaciliteterne på Østerfælled Torv en optimisme og et højt humør. Begge dele skyldes ifølge Head of transactions, Martin Spangdahl-Fafara, nogle helt konkrete faktorer.

Læs mere

Kender du et menneske, der giver tilbage til byen?

- 19. juni 2020

Kender du et menneske, der giver tilbage til byen? Så kender du måske vinderen af STAD Legatet 2020

STAD Erhverv og STAD Projekt gik i luften i august 2019 og har på kort tid understreget sine positioner som kompetente og ambitiøse virksomheder, der vil gøre en forskel på den danske erhvervs- og projektmæglerscene.

Læs mere

STAD Erhverv opruster til kundernes fordel

- 2. juni 2020

STAD Erhverv meldte sig ind på den danske erhvervsmæglerscene i august 2019 med et hold af medarbejdere, der ikke alene havde skabt resultater i branchen, men også havde en klar mission om at give tilbage til byen og kunderne gennem professionel rådgivning og et klart fokus på værdioptimering for kunderne. STAD Erhvervs nyeste udvikling af forretningen understreger netop den tilgang.

Læs mere

Få en salgsvurdering af din ejendom

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Stad Erhverv