STAD Erhverv søger nu en kompetent, ambitiøs og selvkørende erhvervsmægler

- 1. juli 2021 - Af Redaktionen

STAD Erhverv søger nu en kompetent, ambitiøs og selvkørende erhvervsmægler

Vil du med på holdet og har du ambitioner som erhvervsmægler?

Så er du måske vores nye medarbejder hos STAD Erhverv

Læs mere

STAD er klar til boligdagene

- 17. juni 2021 - Af Redaktionen

På tirsdag løber Estate Medias Boligdagene af stablen i Kolding på Hotel Comwell og de smukke opgivelser omkring Skovbrynet. 

STAD Projekt og STAD Erhverv møder op til disse spændende dage med foredrag, oplæg og netværk med direktør hos STAD Erhverv, Mads Heinrich Roepstorff, direktør hos STAD Projekt, Alice Lotinga, og projektchef Katrine Enø.

Læs mere

STAD Erhverv når milepæl

- 10. december 2020

Hos STAD Erhverv i København har man som så mange andre i kongeriget haft sine bekymringer over Covid-19s indtog på verdensscenen.

Læs mere

Netværket er min styrke

- 16. oktober 2020

De fleste mennesker, der er involveret på boligmarkedet i Roskilde og omegn, kender 41-årige Mikkel Kronborg, der arbejder som Erhvervsmægler hos STAD Erhverv.

Læs mere

STAD Legatet uddelt for første gang på Ejendomsdagene 2020

- 14. september 2020

Torsdag d. 10. september blev STAD Legatet uddelt for første gang, og det skete på den vigtigste netværksbegivenhed på dansk jord - nemlig Estate Medias Ejendomsdagene.

Læs mere

Et vigtigt parameter for os er den sammenhængskraft, vi indgår i

- 9. september 2020

43-årige Brian Gade, CEO hos Container Living, er nomineret til STAD Legatet for sin evne til at tænke nye former for boliger ind i eksisterende kontekster.

Vejlenseren Brian Gade skrev under på sin første bolig som 17-årig og har siden bygget boliger i årtier. Boligerne, som Brian Gade har været med til at tegne, bygge og opføre, har typisk været på det klassiske boligudlejningsmarked.

Læs mere

Lykken findes i det at gøre noget for andre

- 9. september 2020

42-årige Rasmus Storgaard er et menneske, der næres gennem glæden ved at give og gøre en forskel for sine medmennesker.

Det er også gennem disse værdier, at Rasmus Storgaard er nomineret til STAD Legatet: For sin evne til at give tilbage til byen og andre mennesker gennem sin virksomhed Sifora.

Læs mere

Jeg ser nomineringen som en eksponent for den vej, vi som samfund har behov for at gå

- 9. september 2020

44-årige Christian Wittrup er som Head of Commercial hos Lendager Group nomineret til STAD Legatet for sin iver og ambition om at gøre bæredygtighed til et økonomisk element i byggeriet.

Christian Wittrup har med sin baggrund og uddannelse som civilingeniør inden for byggeri og miljø og sin HD i organisation og ledelse et udgangspunkt, der giver det perfekte krydsfelt mellem ambitionen om bæredygtighed og forståelsen for det økonomiske aspekt..

Læs mere

Travlhed hos Stad Erhverv giver optimisme

- 29. juli 2020

Til trods for coronaens eftervirkning på det danske samfund, så er der hos Stad Erhverv og i kontorfaciliteterne på Østerfælled Torv en optimisme og et højt humør. Begge dele skyldes ifølge Head of transactions, Martin Spangdahl-Fafara, nogle helt konkrete faktorer.

Læs mere

Kender du et menneske, der giver tilbage til byen?

- 19. juni 2020

Kender du et menneske, der giver tilbage til byen? Så kender du måske vinderen af STAD Legatet 2020

STAD Erhverv og STAD Projekt gik i luften i august 2019 og har på kort tid understreget sine positioner som kompetente og ambitiøse virksomheder, der vil gøre en forskel på den danske erhvervs- og projektmæglerscene.

Læs mere

STAD Erhverv opruster til kundernes fordel

- 2. juni 2020

STAD Erhverv meldte sig ind på den danske erhvervsmæglerscene i august 2019 med et hold af medarbejdere, der ikke alene havde skabt resultater i branchen, men også havde en klar mission om at give tilbage til byen og kunderne gennem professionel rådgivning og et klart fokus på værdioptimering for kunderne. STAD Erhvervs nyeste udvikling af forretningen understreger netop den tilgang.

Læs mere

Få en salgsvurdering af din ejendom

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Stad Erhverv