En specialafdeling
med speciale i vurderinger

Stad Erhverv Vurderinger

Stad Erhverv Vurderinger er en specialafdeling af Stad Erhverv

Stad Erhverv Vurderingers primære virke er at udarbejde vurderingsforretninger. Vi udfører en lang række forskellige typer af værdiansættelser, men vores vigtigste hovedgrupper er: Erhvervsvurderinger, Markedslejevurderinger og Valuarvurderinger af andelsboligforeninger.

Endelig assisterer vi også vores butikkens traditionelle erhvervsmæglere i deres hverdag med salg, udlejning og rådgivning, og sidst men ikke mindst vores søsterselskab Stad Projekt.

Erhvervsvurderinger

Erhvervsvurderinger omfatter at sætte en værdi på alle mulige typer af ejendomme (boligudlejningsejendomme, butikker, industri, kontorer, byggegrunde mv.) til brug for årsregnskaber, at fastslå et potentiale, værdien af en byggeret, at fastslå en værdi til brug for en selskabshandel mv.

Kontakt os

Valuarvurderinger

Valuarvurderinger af andelsboligforeninger til at fastslå andelskronen i en given andelsboligforening. Valuarvurderinger udføres efter DCF-opgørelse og selvfølgelig helt i overensstemmelse med både DE’s normer og retningslinjer, og Bekendtgørelse om Valuarvurderinger.

Kontakt os

Markedslejevurderinger

Markedslejevurderinger til brug for at fastætte et passende og retvisende niveau for, hvad lejen bør være på et erhvervslejemål. Vi beskæftiger os med alle typer af erhvervslejemål herunder bl.a. butikker, kontorer, industri og lager.

Kontakt os

Bestil en salgsvurdering

Lad os give dig en grundig vurdering af din ejendom. Samtidig kan vi tage en snak sammen omkring, hvordan et optimalt samarbejde ville passe dig.

Vi kender lokalområdet, og hvilke fordele det giver for din ejendom.

Bestil vurdering

Indtast adressen på ejendommen, der skal vurderes, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
STAD Erhverv

Få en salgsvurdering af din ejendom

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Stad Erhverv