Rentemestervej 23
2400 København NV
Kontantpris
kr. 26.000.000
Afkast i pct.
5.28%

Rentemestervej 23
2400 København NV

Kontor , 1.051m2

2 unikke ejendomme i upcoming KBH NV

Del ejendom

*2 ejendomme / ca. 18 lejemål
*Samlet erhverv 1.051 m2
*Udlejet til kontor og lydstudier
*Anslået afkast ca. 5.28%
*Attraktive størrelse lejemål ift. genudlejning
*Pris for begge enheder samlet 26.000.000 kr.
*Muligvis konverteringspotentiale på dele af ejendommene
*24.738 pr. m2

Forhus 23
Forhuset er 416 m2 indrettet i 10 lejemål og udlejet igennem mange år til lydstudier, hvilket der er enormt stor efterspørgsel på i hele København. Man evt. optimere ved ikke at have faste lejere, men lave time booking, hvilket selvfølgelig vil øge driften en smule.
Det øverste lejemål (2. sal) har også været et stort lydstudie for de oprindelige ejere, men ligner i dag mere en lækker New Yorker lejlighed med åben hems. Den udlejes til et firma på erhvervskontrakt.

Baghus 23A
Baghuset er 635 m2 kontor og indrettet med 8 lejemål. Ejendommen er indrettet med en smuk og charmerende atriumgård i midten med masser af grønt, hvilket skaber et levende og roligt miljø med plads til de kreative tanker. Fra 1. salen er der udgang til en virkelig lækker tagterrasse, hvilket kan benyttes af alle lejere. Lejemålene er inddelt i lejemål fra 44 - 472 m2 alt efter hvor meget de kommende lejere ønsker.
Da 2 lejere i ejendommen har opsagt pr. 1/9-2021 og 1/10-2021, vil der blive igangsat genudlejning af 531 m2 (6 separate lejemål), hvilket vil fremgå som en anslået leje i lejelisten. Den angivet leje er den leje man udbyder til.

Beliggenhed
Ejendommene er beliggende i et af Københavns mest up coming bydele, København NV, der i disse år gennemgår en rivende udvikling i forhold til fornyelse af byrum, opførelse af nye ejendomme til både offentlige og private formål og ikke mindst en ændring i forhold til sammensætning af indbyggere. Ejendommene er beliggende, i vel nok, et af de absolut mest charmerende områder i bydelen, midt i en blanding af erhvervsejendomme, villaer, institutioner, beboelsesejendomme og gode indkøbsmuligheder.

Ejendommene er en del af en lille ejerforening der som det eneste fælles har parkeringspladsen og fælles forsikring. Alle ejerlejligheder er selvstændige bygninger hvor de enkelte ejer selv vedligeholder og passer deres egne bygninger.

Sælger har igangsat en del forskellige vedligeholdelsesmæssige arbejder de steder hvor især baghuset har brug for det. Det er bl.a. vinduespartier mod atriumgården, fuger på ydervæg, hvilket forventes udført i løbet af 2021.

Kontakt
Hent salgsopstilling

Udfyld formularen herunder, så sender vi salgsopstillingen til dig på mail.

Mange tak for din interesse.
Vi har sendt dig en mail.

Mvh.
STAD Erhverv

Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af ejendommen på:
Rentemestervej 23, 2400 København NV.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
STAD Erhverv

Sagsnummer ER-MS083
Byggeår 1890
Energimærke D
Etageareal 1.051 m 2
Grundareal 1.726 m 2
Kontantpris kr. 26.000.000

Mikkel Kronborg

Erhvervsmægler

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne ejendom? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
STAD Erhverv

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.

Få en salgsvurdering af din ejendom

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Stad Erhverv