Mesterlodden 20
2820 Gentofte
Kontantpris
kr. 11.200.000

Mesterlodden 20
2820 Gentofte

Kontor / lager , 691m2

2 solide murstensejendomme i Gentofte

Del ejendom

Adressen bliver ikke meget bedre for disse tiltalende lokaler, som placerer sig på det særdeles eftertragtede Mesterlodden 20 i Gentofte.
Området er i rivende udvikling, og der er helt optimale trafikale forbindelser i nærheden med bla. motorvejsnettet. Der er mulighed for projektbyggeri.
Den eksisterende ejendom består af 2 murede bygninger med port ind til gården. tre værkstedslokaler med porte, står klar til, at jeres virksomhed kan folde sig ud. Foruden de tre lyse værksteder rummer ejendommen tre kontorer, der fremtræder stilrene og indbydende - her vil kunderne føle sig velkomne, når de inviteres ind til samtaler, mens medarbejderne vil føles sig godt tilpas i den daglige gang.
Der er desuden toiletfaciliteter på stedet med blandt andet kundetoilet, og det er nemt at sikre sig frokosten med flere takeaway-steder og sågar IKEA inden for kort rækkevidde.
Mesterlodden huser flere succesfulde virksomheder, herunder automekanikere, og man forstår godt tiltrækningen til området - det befinder sig eksempelvis lige ved Motorring 3, så det bliver kort fortalt ikke meget nemmere at komme til og fra arbejde som pendler. Samtidig stopper bussen lige på den anden side af vejen, mens cyklen på ganske kort tid kan fragte jer til Kildebakke Station med hyppige S-togsforbindelser ind til Københavns Hovedbanegård. På samme vis tager det kun lidt over tyve minutter at komme til Indre By i bil.
Er det her, jeres virksomhed skal trives og vækste? Så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag - vi står klar med råd og vejledning.

Kontakt
Hent salgsopstilling

Udfyld formularen herunder, så sender vi salgsopstillingen til dig på mail.

Mange tak for din interesse.
Vi har sendt dig en mail.

Mvh.
STAD Erhverv

Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af ejendommen på:
Mesterlodden 20, 2820 Gentofte.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
STAD Erhverv

Sagsnummer ER-MR005
Byggeår 1964 / 1989
Energimærke E
Etageareal 691 m 2
Grundareal 1.907 m 2
Bebyggetareal 691 m 2
Kontantpris kr. 11.200.000

Mads Heinrich Roepstorff

Adm. Direktør

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne ejendom? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
STAD Erhverv

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.

Få en salgsvurdering af din ejendom

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Stad Erhverv