Krondrevet 11
4760 Vordingborg
Kontantpris
kr. 2.445.000
Afkast i pct.
11.08%

Krondrevet 11
4760 Vordingborg

Kombineret erhverv og bolig , 773m2

Blandet bolig og erhverv

Del ejendom

*Blandet bolig/erhverv i Vordingborg på i alt 773 m2
*Beliggende i erhvervsområde ved indfaldsvej fra Næstved
*228 m2 bolig og 545 m2 erhverv, hertil bygning på 54 m2 (garage, benyttes som en del af erhvervet) samt udhus på 21 m2
*Overtages til købers fulde disp.
*Indvendigt fremstår det hele pænt og nydeligt i både bolig og erhverv
*Erhverv anvendt til Fitness Center (flyttet til større lokaler)
*Kalkuleret afkast 11,08%

Ejendommen
Ejendommen består en erhvervsejendom fra 1976 på hele 545 m2 som har været anvendt af sælger til fitnesscenter. Et center som er flyttet til nye lokaler i byen. Erhvervsdelen er indrettet med store åbne rum, velkomstområde samt store og flotte omklædningsrum med brus. Erhvervsdelen kan let omdannes til håndværksvirksomhed, showroom eller kontor, hvilket vil falde godt i tråd med det er erhverv som forefindes i resten af dette erhvervsområde hvori ejendommen er beliggende.
Flere af ejendommene i dette område har kombineret bolig og erhverv som denne ejendom. Boligdelen i denne ejendommen består af en villa fra 1978, som indvendigt er lækker og funktionel istandsat og rummer hele 228 m2.
Stueplan er indrettet med bryggers, to soveværelser, flisebadeværelse med brus og ikke mindst et stort åbent køkken alrum i forbindelse med stue og direkte udgang til sydvestvendt have og terrasse, hvilket også betyder en meget lyst og indbydende rum.
1.salen er indrettet med master bedroom, stort lækkert flisebadeværelse med tilhørende walk-in closet, et mindre værelse og ikke mindst en stor lækker og lys opholdsstue, hvor man også har indrettet en god hjemmearbejdsplads, hvilket gør, at hele familien kan være sammen i dette store rum, præcis som i det lækre køkken alrum i stueplan.
Alt i alt en lækker villa og erhvervsejendom med masser af plads og ikke mindst potentiale.

Investeringscasen
Ønsker man at erhverve denne ejendom med udlejnings for øje er herunder tallene for denne case. Efterspørgslen for både bolig og erhverv af denne type er særdeles fornuftig i området.
Kalkuleret årlig leje på erhverv = kr. 330 (kr. 210.000 pr. år)
Kalkuleret årlig leje på bolig = kr. 475 (kr. 119.988 pr. år)
Anslået drift pr. år = kr. 55.500
Udbud 2.750.000 (9,86%)


Beliggenhed
Ejendommen er beliggende i mindre erhvervsområde i udkanten af Vordingborg på vej til Næstved. I dette område er mindre håndværksvirksomheder og større kædebutikker som Jysk, Jem & Fix, Harald Nyborg, Fog Trælast og flere større autoforhandlere.
Vordingborg er en by i udvikling, med større igangværende projekter i industrihavnen og hele området omkring Vordingborg Station. Fra Vordingborg Station er man 1 time og 12 min. fra Københavns Hovedbanegård.
Vejdirektoratet bygger en ny Storstrømsbro, der forbinder Sjælland og Falster via Masnedø. Broen bliver ca. 4 km lang og er Danmarks tredjestørste bro efter Øresundsbroen og Storebæltsbroen. Ydermere er Vordingborg en by med en stor kaserne samt centrum for de større uddannelsesinstitutioner på Sydsjælland. Pr. 1. januar 2019 bor der 45.816 indbyggere i kommunen.
I løbet af 2017 er interessen for investeringsejendomme kommet ud over hovedstadens grænser, særligt til byer som Ringsted, Slagelse, Næstved, Køge, Holbæk og Vordingborg.
Det samlede transaktionsvolumen i Danmark udgjorde i 2017 ca. 98,3 milliarder, hvoraf 65,7 % af dette var placeret på Sjælland.
Der opleves større interesse fra især internationale investorer, som søger at foretage investeringer i Danmark. Alene i 2017 udgjorde internationale investorer ca. 40 % af transaktionsvolumen.

Kontakt
Hent salgsopstilling

Udfyld formularen herunder, så sender vi salgsopstillingen til dig på mail.

Mange tak for din interesse.
Vi har sendt dig en mail.

Mvh.
STAD Erhverv

Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af ejendommen på:
Krondrevet 11, 4760 Vordingborg.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
STAD Erhverv

Sagsnummer ER-MS027
Energimærke C
Boligareal 228 m 2
Etageareal 773 m 2
Grundareal 2.439 m 2
Bebyggetareal 747 m 2
Kontantpris kr. 2.445.000

Martin Spangdahl-Fafara

Head of transactions

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne ejendom? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
STAD Erhverv

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.