Hovedgaden 28
3460 Birkerød
SOLGT
Type
Butik / Detail
Etageareal
466m2

Hovedgaden 28
3460 Birkerød

Unik placering i Gågaden

Del ejendom

Fantastisk beliggenhed midt i hovedgaden i Birkerød
I Jyske Banks gamle lokaler har du nu muligheden for at åbne butik, galleri, café/restaurant eller lignende. Beliggenheden er sublim og midt på den travle hovedgade der tæller forretninger og butikker som Matas, Irma, Bog & idé, Intersport, flere ejendomsmægler og meget mere.
Lejemålet er beliggende i en flot og velholdt gågadeejendom hvor der er 314 kvadratmeter i stueplan og 84 m2 i kælderen + 68 m2 lager i kælderen. Lejemålet indrettes mere eller mindre nyistandsat i dialog med lejer og har med sin store facadevinduer en fantastisk eksponering både mod hovedgade og mod de store parkeringsarealer.
Stueplan består af et stort åbent lokale med mulighed for flere indgange/udgange. Hertil et lokale i kælder til personale faciliteter, toiletter og køkken.
Bag ejendommen er egen parkeringsplads for ca. 7-10 biler samt mulighed for cykelparkering. Herudover er der kommunal parkeringsplads til brug for Hovedgadens besøgende.
Lejen er momsfri.
Vil du åbne din virksomhed i velbesøgte Birkerød? Så lad os vise frem her på Hovedgaden 28, 3460 Birkerød

Anvendelse
bebyggelsens stueetage kun indrettes til butikker med detailhandel, håndværksmæssig servicevirksomhed, restaurations-og cafévirksomhed, galleri- og udstillingsvirksomhed samt nye typer af butiks-, service- og cafévirksomhed. Indretningen af nye typer af butiks-, service- og cafévirksomhed i stueetager forudsætter, at de er kombineret med et butiksformål. Nye typer af butiks-, service- og cafévirksomhed kan være internetcaféer, sundheds- og helseklinikker o.lign

Udover lejen betales drift og forbrug

Sagsnummer ER-KS003
Energimærke F
Etageareal 466 m 2

Få en salgsvurdering af din ejendom

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Stad Erhverv