Vester Torv 22, Mørdrup
3060 Espergærde
Udbudsform
Leje
Årlig leje
kr. 270.531
Type
Butik / Detail
Etageareal
268m2

Vester Torv 22, Mørdrup
3060 Espergærde

PÆN BUTIK MED STORE RUDER TIL LEJE I ESPERGÆRDE CENTRET

Del ejendom

Centralt i Espergærde kan I flytte arbejdet ind i lyse og indbydende lokaler i Espergærde Centret. Store vinduesfacader og overdække på de våde dage - på et sted med mange kunder i det store center. Her er mange plusser, og de bliver udfoldet i afsnittet nedenfor.

I har at gøre med et rummeligt butiksområde, hvor I selv kan dele op med stativer og gange med varer. Hele vejen rundt får I et enkelt, hvidt og lyst udtryk, der tillader jeres varer at stråle og få al opmærksomheden. I kan glæde jer over en enkelthed, der lader rengøringen være let overstået, og med store vinduespartier mod både syd, vest og nord er her god mulighed for vindueskiggeri for kunderne. Endvidere gemmer butikken på et pænt kontor med vask samt aldeles veltænkte disponible rum nedenunder, der giver rig mulighed for opbevaring. Her finder I desuden et toilet.

I har mulighed for at leje denne veltænkte plet i Espergærde Centret, hvor I bliver en del af et større, velbesøgt forbund med alt fra supermarkeder til et væld af specialbutikker samt spisesteder. Her er derfor mulighed for at køre alt fra mad- til tøjforretning - butikkens minimalistiske udgangspunkt giver plads og potentiale til det meste! At der er gratis parkering betoner blot beliggenhedens indbydende praktikaliteter yderligere.

Fremtidsmulighederne er gode, og det er placeringen i den grad også. Centret ligger nemlig som en helt central plet i Espergærde, hvor både biler, cykler og gående nemt kan komme til. Endvidere er her bare 500 meter til Espergærde Station, og zoomer vi lidt ud, ligger I både godt mellem Helsingør og østkystens mange byer og videre ned mod København, der derfor også giver jer et super godt vejnet inden for rækkevidde.

Alt i alt gode butiksarealer til jeres arbejde - indbydende for kunder såvel som jer selv og de mange timer, I kan lægge i disse mulighedsrige lokaler!

Kontakt
Hent salgsopstilling

Udfyld formularen herunder, så sender vi salgsopstillingen til dig på mail.

Mange tak for din interesse.
Vi har sendt dig en mail.

Mvh.
STAD Erhverv

Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af ejendommen på:
Vester Torv 22, Mørdrup, 3060 Espergærde.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
STAD Erhverv

Sagsnummer ER-TM008
Byggeår 1964
Energimærke G
Etageareal 268 m 2
Grundareal 8.774 m 2
Årlig leje kr. 270.531

Karsten Gildberg

Erhvervsmægler

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne ejendom? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
STAD Erhverv

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.

Få en salgsvurdering af din ejendom

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Stad Erhverv