Blågårdsgade 33, st.
2200 København N
SOLGT
Type
Butik / Detail
Etageareal
142m2

Blågårdsgade 33, st.
2200 København N

Fantastisk lokale til afståelse

Del ejendom

* 142 kvm. butik og salon med fantastisk eksponering
* Husleje kun ca. 13.900,- (Kr. 1.174 pr m2)
* Momsfri husleje
* Store flotte vinduespartier og højt til loftet
* Flot og præsentabel ejendom
* Attraktiv beliggenhed tæt på søerne og Blågårds Plads
* Afståelse kr. 295.000,-

Lejemålet
Et smukt og stemningsfuldt butikslokale, direkte ud til Blågårdsgade. Lejemålet har flere store vinduespartier med god udstillingsplads og eksponering. Lokalerne er lyse, ekstremt højloftet, indbydende, og nemme at indrette og med gode udstillings muligheder og god opbevaringsplads. Lejemålet er løbende vedligeholdt og kan indrettes med kontor og opbevaring i de bagerste rum, men disse kan dog også benyttes som butikslokale. Her får du mange flotte kvadratmeter med en helt speciel stemning, på en populær adresse med en billig husleje.

Ejendommen
En præsentabel ejendom med mulighed for god skiltning for lejer, og en god signalværdi for den erhvervsdrivende. Der er tæt på lejemålet gode parkeringsmuligheder og området har rigtig mange forbipasserende.

Anvendelse
Ingen tilladelse til varm mad. Ingen støj- og lugtgener.

Beliggenhed
Blågårdsgade er et af samlingspunkterne på Nørrebro og derved attraktivt for alle typer af erhverv. Her er man fantastisk godt placeret i København med en stor butik og beliggenheden vil for stort set alle erhverv være interessant. Københavns mange arbejdspladser og dets butiksliv bidrager til en god drift og denne del af København bliver mere og mere populær. Mulighederne er næsten uendelige her. Lokalet ligger godt placeret som hjørnebutik ud til Blågårdsgade og Korsgade som er en direkte adgangsvej til Københavns store samlingspunkt: Søerne.

Man kan på denne adresse ikke undgå at blive bemærket...

Alt i alt et rigtig godt butikslokale med en lav momsfri husleje!

Sagsnummer ER-SS035
Byggeår 1884
Energimærke C
Etageareal 142 m 2
Grundareal 411 m 2