Vestergade 34A
4850 Stubbekøbing
Kontantpris
kr. 3.850.000
Afkast i pct.
1.55%

Vestergade 34A
4850 Stubbekøbing

Boligudlejning , 480m2

Projekt/investeringsejendom

Del ejendom

*346 m2 etageareal på 844 m2 grund.
*Central beliggenhed i Centrum.
*Oplagt at udnytte den fulde bebyggelsesprocenten.
*Meget fleksibel indretning i den eksisterende ejendom

Ejendommen:
Ejendommen overtages med 1 lejer, resten er til købers disposition. Jf. BBR er ejendommen opdelt i 2 boligenheder samt 2 erhvervs enheder. Udvendig har ejendommen de sidste 10 år gennemgået en total renovering med nyt tag mm. Ejendommen har tidligere huset en tandlæge klinik, og kræver en ombygning indvendigt, hvilket der er taget højde for i udbudsprisen.

Potentialet:
Da ejendommen allerede indeholder bolig og har fungeret som bolig tidligere, så anses det for et oplagt potentiale, at indrette hele ejendommen til nye beboelseslejligheder. Der er stor efterspørgsel på lejeboliger i Stubbekøbing og lejeniveauet man ser udbudt i området på gennem renoveret boliger, er ca. 1.100-1.300 kr i årlig leje pr. m², alt efter størrelse og indretning. Ud fra planløsningen og adgangsforholdene, så antager man, at det vil være muligt at etablere ca. 3-4 enheder i bygningen. Grundet en relativ lav skat i kommunen, kan man regne med fornuftige driftsudgifter (ca. 150 kr. i årlig drift pr. m²) og dermed et særdeles fornuftigt afkast ved fuldt udlejet investeringsejendom.

Beliggenhed
Ejendommen er beliggende på hovedgaden i Stubbekøbing på Falster. Den ligger i anden række fra vandet, og de fleste rum har vandudsigt mod Grønsund. Stubbekøbing er en tidligere købstad på det nordlige Falster med 2.230 indbyggere, beliggende 11 km øst for Nørre Alslev, 26 km sydøst for Vordingborg, 40 km nord for Gedser og 20 km nordøst for kommunesædet Nykøbing Falster. Byen hører til Guldborgsund Kommune og ligger i Region Sjælland
Vejdirektoratet bygger en ny Storstrømsbro, der forbinder Sjælland og Falster via Masnedø. Broen bliver ca. 4 km lang og er Danmarks tredjestørste bro efter Øresundsbroen og Storebæltsbroen.

I løbet af de seneste år, har interessen for investeringsejendomme flyttet sig ud over hovedstadens grænser, særligt til byer som Ringsted, Slagelse, Næstved, Vordingborg, Køge ,Holbæk samt Lolland og Falster.

Kontakt
Hent salgsopstilling

Udfyld formularen herunder, så sender vi salgsopstillingen til dig på mail.

Mange tak for din interesse.
Vi har sendt dig en mail.

Mvh.
STAD Erhverv

Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af ejendommen på:
Vestergade 34A, 4850 Stubbekøbing.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
STAD Erhverv

Sagsnummer ER-MI092
Byggeår 1897 / 2021
Energimærke C
Boligareal 275 m 2
Etageareal 480 m 2
Grundareal 844 m 2
Bebyggetareal 200 m 2
Kontantpris kr. 3.850.000

Mikkel Kronborg

Erhvervsmægler, Regionchef

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne ejendom? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
STAD Erhverv

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.

Få en salgsvurdering af din ejendom

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Stad Erhverv