Goldschmidtsvej 14A
4760 Vordingborg
SOLGT

Goldschmidtsvej 14A
4760 Vordingborg

Boligudlejning , 302m2

Rigtig flot Beboelsesejendom

Del ejendom

*Boligudlejningsejendom.
*3 selvstændige matrikler med 4 lejemål.
*294 Bolig m² 1.392 m² grund.
*Central beliggenhed midt i Vordingborg.
* Afkast 6,57%
* Pris kr. 3.450.000


Ejendommen er nok en af de flotteste investeringsejendomme i Vordingborg by. Her er tale om en flot og markant pudset murstensejendom fra 1912, som i 2010 er udbygget og nænsomt totalrenoveret. Ejendommen er en velbevaret patriciaejendom, som indeholder i alt 4 lejemål, i størrelsen 42- 151 m2. Alle lejligheder har hver et særpræget markant udtryk og er flotte og løbende vedligeholdt. De indeholder alle eget køkken og badeværelse, med hårde hvidevarer samt vaskemaskine og tørretumbler. Ejendommen er omkranset af en gammel velplejet have med flere terrasser, som lejerne har adgang til. Til lejlighederne er der adgang til flere parkeringsmuligheder på ejendommens areal. I forbindelse med renoveringen i 2010 er lejlighederne brandsektionerede og alle installationer el, vand, varme og kloak er nyetableret, ligesom der er separate målere på alle forbrugssteder.


Beliggenheden på en sidevej til hovedgaden i Danmarks gamle hovedstad, Vordingborg tæt på den smukke Kirke, lige i centrum af byens hovedstrøg. Vordingborg er en by i udvikling, med større igangværende projekter i industrihavnen og hele området omkring Vordingborg Station (direkte tog til København H på lidt over 1 time) og ca. 100 km i bil.
Vejdirektoratet bygger en ny Storstrømsbro, der forbinder Sjælland og Falster via Masnedø. Broen bliver ca. 4 km lang og er Danmarks tredjestørste bro efter Øresundsbroen og Storebæltsbroen. Ydermere er Vordingborg en by med en stor kaserne samt centrum for de større uddannelsesinstitutioner på Sydsjælland. Pr. 1. januar 2019 bor der 45.816 indbyggere i kommunen.

I løbet af de seneste år, har interessen for investeringsejendomme flyttet sig ud over hovedstadens grænser, særligt til byer som Ringsted, Slagelse, Næstved, Vordingborg, Køge og Holbæk.

Sagsnummer ER-MI065
Energimærke G
Boligareal 302 m 2
Etageareal 302 m 2
Grundareal 1.384 m 2
Bebyggetareal 210 m 2

Få en salgsvurdering af din ejendom

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Stad Erhverv