Algade 58C, Torvestræde 4
4760 Vordingborg
Kontantpris
kr. 3.995.000

Algade 58C, Torvestræde 4
4760 Vordingborg

Kombineret erhverv og bolig , 633m2

Oplagt konvertering / 1.161 etagemeter

Del ejendom

*1.161 Etagemeter
*Central beliggenhed
*Oplagt konverteringsmulighed til boliger
*Meget fleksibel indretning
*Pris pr. etagemeter kr. 3.875

Ejendommen:
Ejendommen er fra 1855/1939 og har huset Sydsjællands Tidende som er den ældste ugeavis i Vordingborg og har eksisteret i mere end 90 år. Det ugentlige oplag er på 29.500 eksemplarer, og avisen omdeles til samtlige husstande i Vordingborg kommune. Avisen er nu solgt til Sjællandske Media, hvorfor denne historiske ejendom nu udbydes til salg købers fulde disposition.
Ejendommene i udbud er Torvestræde 4 og Algade 58C med indgang og adgang fra både Algade, torvestræde og parkeringspladser fra Goldschmidtsvej/Margrethevej lige bagved Vor Frue Kirke i Vordingborg.
Potentialet:
Da dele af ejendommene allerede er registreret og har fungeret som bolig tidligere, så anses det for et oplagt potentiale, at konvertere hele ejendommen til nye beboelseslejligheder. Der er stor efterspørgsel på lejeboliger i Vordingborg og lejeniveauet man ser i området på gennemrenoveret boliger, er ca. 1.100-1.300 kr i årlig leje pr. m2, alt efter størrelse og indretning. Ud fra planløsningen og adgangsforholdene, så antager man, at det vil være muligt at etablere ca. 8-10 enheder i bygningerne. Grundet en relativ lav Skat i kommunen, kan man regne med fornuftige driftsudgifter (ca. 150 kr. i årlig drift pr. m2) og dermed et særdeles fornuftigt afkast ved fuldt udlejet investeringsejendom.
Salgspriser for ejerlejligheder i Vordingborg by er ca. kr. 20.000-26.000 pr m2. Seneste salg i nabo ejendommen på en ca. 100 m2 lejlighed er 26.000 pr. m2.
Der er ikke søgt om konvertering til bolig hos kommunen, hvorfor der ikke medfølger en byggetilladelse. Efter dialog med kommunen kan det oplyses at kommunen er positive for konverteringen.

Beliggenhed
Ejendommen er beliggende på hovedgaden i Danmarks gamle hovedstad, Vordingborg tæt på den smukke Kirke, lige i centrum af byens hovedstrøg. Vordingborg er en by i udvikling, med større igangværende projekter i industrihavnen og hele området omkring Vordingborg Station (direkte tog til København H på lidt over 1 time) og ca. 100 km i bil.
Vejdirektoratet bygger en ny Storstrømsbro, der forbinder Sjælland og Falster via Masnedø. Broen bliver ca. 4 km lang og er Danmarks tredjestørste bro efter Øresundsbroen og Storebæltsbroen. Ydermere er Vordingborg en by med en stor kaserne samt centrum for de større uddannelsesinstitutioner på Sydsjælland. Pr. 1. januar 2019 bor der 45.816 indbyggere i kommunen.

I løbet af de seneste år, har interessen for investeringsejendomme flyttet sig ud over hovedstadens grænser, særligt til byer som Ringsted, Slagelse, Næstved, Køge, Holbæk og Vordingborg.
Det samlede transaktionsvolumen i Danmark udgjorde allerede i 2017 ca. 98,3 milliarder, hvoraf 65,7 % af dette var placeret på Sjælland.
Der opleves større interesse fra især internationale investorer, som søger at foretage investeringer i Danmark. Alene i 2017 udgjorde internationale investorer ca. 40 % af transaktionsvolumen

Kontakt
Hent salgsopstilling

Udfyld formularen herunder, så sender vi salgsopstillingen til dig på mail.

Mange tak for din interesse.
Vi har sendt dig en mail.

Mvh.
STAD Erhverv

Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af ejendommen på:
Algade 58C, Torvestræde 4, 4760 Vordingborg.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
STAD Erhverv

Sagsnummer ER-MS035
Energimærke F
Boligareal 215 m 2
Etageareal 633 m 2
Grundareal 1.005 m 2
Bebyggetareal 498 m 2
Kontantpris kr. 3.995.000

Martin Spangdahl-Fafara

Salgschef

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne ejendom? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
STAD Erhverv

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.