Mølleåparken 10B
2800 Kongens Lyngby
Kontantpris
kr. 25.000.000
Afkast i pct.
3.44%

Mølleåparken 10B
2800 Kongens Lyngby

Boligudlejning , 600m2

NYE FULDT UDLEJET RÆKKEHUSE I NATURSKØNT OMRÅDE

Del ejendom

*Fuldt udlejet / Fri markedsleje
*4 Rækkehuse (600 m2) opført i 2017
*Veldisponeret og familievenlige
*Eksklusive og lækre materialer
*Skønne og brugbare udenomsarealer
*Ca. 200m til S-tog og indkøb

Ejendommen/investeringen:
I 2017 opførte man 5 rækkehuse, hvoraf en enkelt blev frasolgt, hvorfor der nu udbydes 4 fuldt udlejet rækkehuse til salg.
Rækkehusene er på 150 m2 fordelt på 2 plan, hvilket betyder, at man i disse rækkehuse får lidt mere plads, end mange af de små rækkehuse (ca. 100-125 m2) man har bygget i hovedstadsområdet de sidste 10 år, hvor lejerne og ejerne typisk ikke bor i lang tid, før de vil videre til boliger med mere plads, både ude og inde. Disse rækkehuse er glimrende disponeret med entré, køkken alrum, stue og toilet i stueplan og tre soveværelser samt badeværelse på 1. sal. Da husene ikke oprindelig blev bygget til udlejning, er materialevalg og kvalitet højere end man normalt oplever på boliger bygget til udlejning.
Rækkehusene er på selvstændige matrikler på mellem 241?349 m2 og bygget forskudt, hvilket gør at alle kan være ret private på deres terrasse og haver, som vender direkte ud til de naturskønne områder ved Mølleåen. Fra vejen har hvert rækkehuse sin egen parkering i carport/indkørsel, et lille udhus/opbevaringsrum og ikke mindst en fin forhave.
Man får med andre ord, så får man stort set alt det, som man mangler og efterspørger på de mange rækkehuse vi ser i resten af Københavns området i forhold til størrelse, udenomsarealer, privatliv, parkering osv., hvilket alt sammen betyder, at det er en type boliger som aldrig vil blive upopulær!
Ejendommen har lave driftsudgifter og minimalt vedligehold, er fuldt udlejet og et afkast på ca. 3,45%. Den årlige leje pr. m2 i snit er kr. 1.680.
Vurdering lavet i 2020 af lokale boligmæglere, lyder på mellem kr. 6.5?6.7 mio. ved salg til private, fri for lejere, svarende til mellem kr. 43.333?44.666 pr. m2. Markedet vurderes at stige ca. 10-15% yderligere i 2021, hvis man regner med at prognoserne holder takt med den fine vækst i 2020.

Beliggenhed:
Boligerne er beliggende i Brede (Lyngby), nærmere bestemt i det lille naturskønne smørhul mellem Kongevejen og Helsingørmotorvejen, hvilket betyder, at du er i København på ca. 15 minutter.
Man har i Brede en S-tog St. lige rundt om hjørnet sammen med gode indkøbsmuligheder på Bredes Butiks Torv. Til de lidt større indkøb, cafébesøg eller den store shopping, kan man med fordel tage de få minutter ind til Lyngby Hovedgade eller i Lyngby Storcenter, hvis man ønsker at støtte det fremragende butiksliv som lokalområdet kan tilbyde.
Ydermere er man i kort afstand til DTU og alle større medicinalvirksomheder nord for København.

Transaktionsmarkedet
BNP, Beskæftigelse & Investeringer Markedsdata
Den danske økonomi har oplevet en stigning på BNP de senere år mellem 2015-18 hvor der har været en gennemsnitlig fremgang på 2,1 gennemsnitligt på bruttonationalprodukt.
På landsplan ser man at investeringerne er stadigt stigende i boligbyggeriet.
Renteniveauet har været historisk lavt de seneste år, hvilket har gjort investeringer meget attraktive for investorerne på markedet.
Danske pensionskasser planlægger at øge deres eksponering mod investeringsejendomme med over 60 mia. kroner. Samtidig skal man bide mærke i den store efterspørgsel fra mange af de udenlandske investorer.
De udenlandske købere søger fortsat mod sikker havn i Danmark. De udenlandske købere tegnede sig i første halvår af 2019 for godt 40% af den akkumulerede volumen af transaktioner for over 100 mio. kroner.
Der opleves en vækst på det danske boligmarked, vækst på det globale aktiemarked, og den negative rente i bankerne er kraftigt medvirkende til vækst og flere private penge i spil.
Det vurderes at den samlede transaktionsvolumen steg med hele 16% i 2020


Markedsdata, København og omegn
De internationale investorer har stået for en større anpart af de samlede transaktioner, så derfor er det helt naturligt, at transaktionerne i det seneste kvartal har været centraliseret om hovedstadsområdet, hvor ikke mindre end 79% af de samlede transaktioner har fundet sted.
Der er fortsat stor udvikling på det danske investeringsmarked, da efterspørgslen stadig er utrolig stærk.
På både kontor og industri/logistik markedet er der ligeledes høj lejeefterspørgsel.
De seneste år har der været stor tilflytning til København, hvilket har givet endnu større efterspørgsel på diverse boligudlejningsejendomme.

Kontakt
Hent salgsopstilling

Udfyld formularen herunder, så sender vi salgsopstillingen til dig på mail.

Mange tak for din interesse.
Vi har sendt dig en mail.

Mvh.
STAD Erhverv

Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af ejendommen på:
Mølleåparken 10B, 2800 Kongens Lyngby.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
STAD Erhverv

Sagsnummer ER-MS062
Byggeår 2018
Energimærke A2010
Boligareal 600 m 2
Etageareal 600 m 2
Grundareal 1.083 m 2
Bebyggetareal 300 m 2
Kontantpris kr. 25.000.000

Martin Spangdahl-Fafara

Salgschef

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne ejendom? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
STAD Erhverv

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.