Østergade 16
7400 Herning
Kontantpris
kr. 8.995.000
Afkast i pct.
7.29%

Østergade 16
7400 Herning

Andet , 430m2

Flot ejendom på hovedgaden i Herning.

Del ejendom

- Udlejningsejendom med stabil lejer.
- Attraktivt afkast på 7,29 %.
- 10 års uopsigelighed fra lejer.
- Meget præsentabel ejendom i god stand
- Beliggende i den "rigtige ende" af Hernings gågade

Der er tale om et "sale and lease back", dvs. den nuværende ejer er også lejer, som fortsætter i lejemålet. Det betyder, at en ny lejekontrakt vil blive designet, og der kan evt. forhandles på enkelte parameter i lejekontrakten for køber.

Ejendommen
En flot og æstetisk korrekt ejendom, som pryder bybilledet med mange rigtige løsninger. Ejendommen som er opført i 1910 fremstår flot og velholdt, og nuværende ejer har passet godt på ejendommen. Ejendommen består i dag af 458 m2 erhvervsareal, som er udlejet til én lejer. Ejendommen har et stort og indbydende vinduesparti mod gågaden, der udnyttes til serveringsareal.
Ejendommen er udlejet til restauration, som er del af en større kæde med etablissementer både i Danmark og udlandet, og er en yderste velkonsolideret lejer. Lejer har ved overtagelsen af lejemålet foretaget gennemgribende renoveringer, således det fremstår særligt tilpasset til lejers formål, men lejemålet rummer mange andre mulige formål.

Stueetagen er alene gæsteområde med forskudt niveau, som bidrager til lejemålets anvendelse. Hertil er der adgang til 1. salen som også primært anvendelse til gæsteareal. Her er mulighed for nuværende lejer at afholde lukkede arrangementer/events, som bidrager til lejemålets anvendelse.
2. salen er ligeledes erhvervsareal, men fremstår fysisk som privat opholdsrum for personale/medarbejdere. Standen er her fremragende, og ligner til forveksling hvordan man ville indrette en bolig.
Kælderen består af kundearealer, gæstetoiletter, garderobefaciliteter og lagerfaciliteter.

Der er en mindre gård som vender ud mod Smedegades p-plads, som giver nem adgang for både parkering og vareleverancer. Ejendommen indeholder yderligere 2 tagterrasser.


Beliggenhed
Denne taler for sig selv, og placeringen på gågaden i "den rigtige ende" kan ikke være bedre. Der er virkelig tale om et handelsstrøg med stor aktivitet, og masser af forretninger og liv, som bidrager til byens vækst.
Der er nem adgang til parkering og der det er ingen hemmelighed, at infrastrukturen omkring Herning og Midtjylland er noget af det bedste i Danmark. Dette er en oplagt mulighed for investering i en flot ejendom med en meget sikker lejer og med et afkast, som er yderst attraktivt.


Markedsdata
- Det samlede transaktionsniveau i Danmark udgjorde i 2016 ca. 65 milliarder.
- Herning er en vækstkommune, og har de seneste årrækker udmærket sig ved i høj grad at bakke op om erhvervsdrivende.
- Den økonomiske vækst har været stigende i Danmark siden 2013. Den økonomiske vækst på landsplan udgjorde ultimo 2015 1,8 %.

Kontakt
Hent salgsopstilling

Udfyld formularen herunder, så sender vi salgsopstillingen til dig på mail.

Mange tak for din interesse.
Vi har sendt dig en mail.

Mvh.
STAD Erhverv

Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af ejendommen på:
Østergade 16, 7400 Herning.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
STAD Erhverv

Sagsnummer 956KE000188
Byggeår 1910 / 2015
Energimærke D
Etageareal 430 m 2
Grundareal 236 m 2
Bebyggetareal 207 m 2
Kontantpris kr. 8.995.000

Stefan Søndergaard

Erhvervsmægler

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne ejendom? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
STAD Erhverv

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.